Kërko shpalljet
Kategoria
Nën kategoria
Zgjedhja
Opcion
   
Kërkimi i avancuar
Te dhenat per shpallje:
Shifra 217526
Kategoria Rreth punës / Punë / Të tjera
Data e publikimit 15.03.2014 09:44
   
Ofroj pune një laborant/e te licencuar për pune ne laborator. Laboratori gjendet ne lagjen e spitalit. Për pagesën dhe kushtet sipas marrëveshjes.
Emri: Sadushe Loxha Qyteti: Prishtinë
Adresa:   Vendi:
Nr. i telefonit: 044 138 302   Email-i: dr_sadushe@yahoo.com