Kërko shpalljet
Kategoria
Nën kategoria
Zgjedhja
Opcion
   
Kërkimi i avancuar
Te dhenat per shpallje:
Shifra 200023
Kategoria Patundshmëri / Troje
Data e publikimit 25.06.2013 09:56
Siperfaqja 4 ari
Çmimi 19500€
   
Shes 4 ari truall ne Sofali, lagjja është shumë e mirë dhe e qet, ka rruge te asfaltuar me tretuar, trualli gjendet prapa shkollës Normale (Universiteti Amerikan). Çmimi 19.500 €/ari.
Emri: Jusuf Hajdaraj Qyteti: Prishtinë
Adresa: Sofali   Vendi:
Nr. i telefonit: +447886187676   Email-i: jusufi06@hotmail.com