Ofroj pune
304

Përmbajtja

Furra Qerimi 3 ofron per nje punetore/femra shitese ne furre, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshje, te interesuarat te kontaktojne ne numer telfoni, Adresa Te Qafa ne Prishtine.