Ofroj pune
165

Përmbajtja

Hotel Kika ofron pune per nje punetore/pastruse, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa rruga Andrea Gropa Te Qafa ne Prishtinë.