Ofroj pune
263

Përmbajtja

Riga's Burger ofron pune per punetor/fastfood, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te inetersuarit per me shum informta rreth punes te kontaktojne ne numer telefoni. Adresa rruga Nazim Gafurri ne Prishtine