Ofroj pune
366

Përmbajtja

Swiss Premium ofron pune per Call Agent në projektin 'Inbound'

Kriter është njohja e gjuhës Gjermane.

Ofrojmë:
- Pagë atraktive
- Projekt afatgjatë
- Ambient modern dhe kushte te punes te mira,
- Weekend OFF.
Adresa rruga Ndue Përlleshi, Rrugab ne Prishtine

Info: +383 44 318 928