Ofroj pune
177

Përmbajtja

StudioShootKS ofron pune per djemë/vajza për fotografim të veshjeve. Mosha 18-30 vjet për të dy gjinitë. Fotografim i veshjeve të farmerkave, bluzave dhe trenerkave. Të interesuarit të paraqiten përmes telefonit, viber, whatssap apo email. Adresa Rruga UÇK-s ne Prishtine.