Ofroj pune
107

Përmbajtja

Salloni më prestigjioz i ondulimit në Prishtinë, LOMELL, kërkon urgjentisht nxënëse / praktikante pune (femër) me afat të pacaktuar. Nëse dëshironi që profesionalisht të mësoni parukerinë, stilingun, ngjyrosjen dhe shkurtimin e flokëve, si dhe të punoni me ne në atmosferë tejet të këndshme, ne ju mirëpresim. Mund të na gjeni në lagjen Ulpianë, afër Vives te rrethi i flamurit në Prishtinë. Te interesuarat per me shum informta rreth punes te kontaktojne ne numer telfoni. 038545343 dhe 044647447