Ofroj pune per 3 punetore
88

Përmbajtja

REA STUDIO ofron pune per nje puntore per floke, nje punetore per grim dhe nje praktikante, ne frojm kushte te mira pune, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te interesuarat per me shum informacione rreth punes te kontaktojne ne numer tefloni. Adresa rruga Tring Smajli ne Prishtine.