Jap me qira dy lokale 23m2 + 78m2 kati perdhes / Ferizja
97

Përmbajtja

Jap me qira dy lokale 23m2 + 78m2 kati perdhes objekti 15 katesh afer Shkolles Teknike ne Ferizaj. Lokalet posedojn hapesir pune dhe jane ne nje vend shume te pershtashem per shum lloj veprimatri biznesi, çmimi sipas marrveshjes.