KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Asel Naz Concept ofron pune per punetor/monter te mobiljeve ne teren, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, per me shum informta te interesuarit te kontaktojne ne numer tefloni, Adresa afer rrethit te Lipjabit/Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Ofroj pune per nje punetore/ndihmese ne punet e shtepis, kushtet e punes jane te mira, orari i punes eshte tre her ne javte, pagesa sipas marrveshjes, te interesuarat per me shum rreth punes te kontaktojne...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Dyqani Market ofron pune per dy punetore per pune ne market, dy dite te lira ne javte, pagesa 350€, per informata shtes duhet te jeni prezent ne market, Adresa ne Stacionin e Autobusit ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Kompania “New Opportunity” ofron mundësi të re punësimi me pagë bazë dhe shumë bonuse. Jepi vetës mundësi me e marr një rrogë të mirë. Stafi jonë ka nivel të lartë të punës cilësore dhe produktive...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Villa Shpati ofron pune per nje puntor/e pastrues/e, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa Magjistralja Prishtine-Mitovice km 4 ne Prishtine.

Ofroj pune per 5 punetor fizik

Dërguesi i shpalljes

Kompania Metal-Mix Shpk Shpall konkurs për 5 vende pune: Pozitat e lartëcekura janë të hapura për puntorë fizikë. PAGESA: Konkuruese, kushtet e punes jane te mira, Të gjithë të interesuarit per me shum informacione rreth...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Caffe Art ofron pune per kuzhinjer, ndihmes kamarier, pranojm edhe praktikant, orari dhe pagesa me marrveshje, per me shum informata na kontaktoni ne numer telfoni. Adresa mbrapa Teatrit Kombetar ne Prishtine

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Restorant te Pishat ofron pune per nje ndihmes kamarier, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te interesuarit te kontaktojne ne numer telfoni per me shume informat rreth punes, Adresa Lagjja e Spitalit afer Q.K.U.K-s ne Prishtine

Ofroj pune per 25 persona

Dërguesi i shpalljes

AMC Marketing shpall konkurs për 25 vende të lira pune Kerkohen: - 20 Promotere - 5 Supervisor Promoteret dhe Supervisoret do të punojnë 4 ditë në javte nga 4 orë ne dite, Paga mbi mesataren...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

M Group Management ofron pune per nje puntore per mirmbajtje/pastrim, kandidatet e interesura duhet te posedojn leje qarkullimi/patent shofer, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa rruga e Pejes, Sllatine e Madhe afer Airoportit Prishtine