KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Restorant te Pishat ofron pune per nje ndihmes kamarier, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te interesuarit te kontaktojne ne numer telfoni per me shume informat rreth punes, Adresa Lagjja e Spitalit afer Q.K.U.K-s ne Prishtine

Ofroj pune per 25 persona

Dërguesi i shpalljes

AMC Marketing shpall konkurs për 25 vende të lira pune Kerkohen: - 20 Promotere - 5 Supervisor Promoteret dhe Supervisoret do të punojnë 4 ditë në javte nga 4 orë ne dite, Paga mbi mesataren...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

M Group Management ofron pune per nje puntore per mirmbajtje/pastrim, kandidatet e interesura duhet te posedojn leje qarkullimi/patent shofer, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa rruga e Pejes, Sllatine e Madhe afer Airoportit Prishtine

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Salloni ondulimi MayStudio ofron pune puntore/femra per grim, puntore per thonje dhe punetore per floke, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshejs, per me shume inforamta shtes na kontaktoni, Adresa afer...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Dyqani i qantave Godo Colection ofron pune per nje puntore/femer ne depon e prodhimit te qantave, per mirmbajtjen e qnatave klasifikimin e tyre, mosha e preferuar mbi 22 vjeç, orari dhe pagesa me marrveshj. Adresa...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Motel/Villat Ukaj ofron pune per nje punetor/e mirmbajtese/pastrim te villave, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa rruga Tranzit per Deqan ne Peje.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Salloni A&L Hair Studio ofron pune per 2 praktikant/e të cilët kanë pasion flokun. Praktikantët do përfitojnë njohuri në të gjitha shërbimet rreth flokut me standarte Italiane: - Ngjyrosje - Shkurtimine flokeve - Tretmane floku...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Restaurant AGA ofron pune per puntor/furragji ne restaurant, nga e Hena / e Shtunde nga ora 07:30h / 16:00h, kushtet e punes jane te mira, pagesa sipas marrveshjes, te interesuarit te kontaktojne ne numer telfoni,...

Ofroj pune per 3 Agjent/e

NERO Real Estate

NERO Real Estate Kompania NERO Real Estate shpall konkurs pune Kërkohen 3 Agjent/e PËRGJEGJËSIT: • Kontakti I parë me klientet, puna për të marrë prona për shitje/qira. • Të kuptojë nevojat e klientëve, specifika teknike,...

Jap me qira objektin 770m2 / Prishtine

Dërguesi i shpalljes

Jap me qira objektin 770m2 rruga Aziz Abrashi Zona Industriale ne Prishtine. Objekti posedon nxemje, ftohje, dy dyer për ngarkim, ka ndriçimin LED, me ISSO Standarte, ka hapsir parkingu 100+, lartesi 8m, objekti i eshte...