TIMI INVEST

Shpalljet e Fundit

Ofroj pune / shitese

Dërguesi i shpalljes

WYCON Cosmetics ofron pune per punetore/femer SHITESE, ne ofrojm kushte te mira pune, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Te intersuarat per me shum informacione rreth punes te kontaktojne ne numer telfoni. Adresa lagjja Bregu i...

Ofroj pune/mjeshter per gled-fasad-knauf

Dërguesi i shpalljes

Kompania e ndertimit Dea Bau ofron pune per MJESHTER PER GLED, FASAD TE JASHTME DHE KNAUF ose EDHE EKIPE PER POZICIONET E LARTECEKURA. Ne ofrojm kushte te mira pune. Te interesuarit per me shum informacione...

Ofroj pune / ndimese ne kuzhin

Dërguesi i shpalljes

Tutto Passta ofron pune per punetore NDIHEMSE NE KUZHIN, kushtet e punes jane te mira, kontrat pune, trust te paguar, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, per me shum informat rreth punes na kontaktoni ne numer...

Ofroj pune / punetore-femra

Dërguesi i shpalljes

Studio Flora ofron pune per nje puntore me pervoj pune dhe praktikante, ne ofrojm kushte te mira pune, orari dhe pagesa me marrveshjes. Te interesuarat per me shum informacione rreth punes te kontaktojne ne numer...

Ofroj pune / skarist

Dërguesi i shpalljes

Coffe Grill N'pauze ofron pune per SKARIST/E. Kushtet e punes, kandidatet e interesuar duhet te ken pervoj pune ne ket perofesion, orari i punes eshte nga e Hene / e Premte, nga ora 08:00h /...

Ofroj pune / kamarier

Dërguesi i shpalljes

Metro Caffe ofron pune per punetor kamarier/mashkull, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te interesuarit per me shum informacione rreth punes te kontaktojn ne numer telefoni, Adresa afer sheshit ne qender rruga Galibardi nr5 ne Prishtines