KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Gjelltore Burger te Sabria ofron pune per nje kamarier, orari i punes 8 ore ne dite, dite e Diele dite pushimi, pagesa 350€+ushqimi, Adresa afer Qeveris se Kosoves ne Prishtine

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Restaurant Kuzina ofron pune per 4 shitese, 2 enlarse, nje shperndares/delivery te ushqimit, 2 ndihmes kuzhine, 2 kuzhinjer, orari i punes 8 ore ne dite, pagesa sipas marrveshjes, Adresa lagjja Mati-1 ne Prishtine.

Ofroj pune / Ulçin

Apartments ULQIN

Apartments Four Roses ofron pune per puntore/Mirëmbajtëse e shtëpisë. Kërkojmë një punëtore (Femër) për punë sezonale në Ulçin/plazhi i madhe, për muajt Korrik/Gusht për punë shtëpiake, Pastrim, Rregullim i dhomave etj. Fjetja dhe ushqimi eshte...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Furra Evropa ofron pune per punetor: - Shitese, - Pastruse, - Kamarier, - Punetor me profesion te furres, - Skarist, - Pizzame, Kushtet e punes jane te mira, ushqimi dhe fjtja i sikuron kompania, puna...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

ARD Fashion ofron pune per rrobaqepese me pervoj pune si dhe punetore per hekurosje, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa rruga 17 Shkurti ne Fushe Kosove

Banesa me qira ne Shenqin / Shqiperi

Dërguesi i shpalljes

Kaloni pushimet ne shengjinin e bukur. Rezervoni banesat tona, te cilat gjinden me pak se 100 metra nga plazhi me çmime promovuese dhe perfitoni çmime te uleta. Per me shume shihni disa nga fotot e...

Ofroj pune per 6 persona

Dërguesi i shpalljes

Restaurant Gjellëtore PRISHTINA 038 ofron punë për gjashtë punetor/kamarier punëtore/kameriere; Kushtet e punës janë si në vijim; E kemi mundesin edhe 4 ore ne dite gjysem orari prej ores 9 deri ne ora 1. Ose...