KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Shes kauqat

Dërguesi i shpalljes

Shes kauqat dy 3-sha, nje 2-sh, nje 1-sh dhe qoshi, kauqat jne ne gjndje te rregullt dhe te pershtshem per fjetje. Çmimi sipas marrveshjes.

Ofroj pune / shitëse

Dërguesi i shpalljes

Salloni i nuseris "Linda" ofron punë për një shitëse me përvojë pune, orari dhe paga sipasë marveshjës. Adresa: rruga UÇK Prishtinë (te kumuna e vjetër)

Ofrojm pune

Dërguesi i shpalljes

Salloni "donjet & aida" ofron pune per nje puntore per floke dhe nje puntore per thonje, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Rr. UÇK-s Te qafa ne Prishtine

Shes Mercedes 190D

Dërguesi i shpalljes

Shes Mercedes 190D, viti i prodhimit 1989, ngjyra e kuqe, 4 shpejtesi, vetura eshte ne gjndje te rregullt. Çmimi 1.300€

Kerkoj pune

Donjeta

Kerkoj pune ne administrate. kam prevoj pune 8 vjeqare ne administrate gjegjesishte ne Prokurim ku kam punuar ne kompani ndertimore, kam te kryer disa trajnime nder to eshte edhe trajnimi i prokurimit elektronik si kam...