TIMI INVEST

Shpalljet e Fundit

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

"Eco Line Sh.p.k" ofron pune per agjnente te shitjes / komercialiste(femra) - Detyrat * Prezentimi dhe shitja e produkteve të kompanisë * Zbaton planin e parashikuar të shitjes * Analizon prezencën e produkteve në treg...

Hair & Makeup Studio ''Aferdita''

Dërguesi i shpalljes

"Hair Salon AFERDITA" ofron sherbime me çmimi te volitshem. * Prerje 4€ * Fenirim 3€ - 5€ * Grimi 10€ - 15€ * Shatiri 20€ - 50€ - Frizura * 10€ - 15€ - 20€...

Kryejm punet e ndertimatris

Dërguesi i shpalljes

Kryejm punet e ndertimatris si: izolimin me kondor, nivelizimin te ndertesav-objekteve, garazhave, bodrumave te shtepiave, sigurojm styropor, cement, zhavor, rreth fiber najlon, çmime ma te lira per çdo informat na kontaktoni.