KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

"Caffe&Bar Momento" ofron pune per kamarier me pervoj pune per afat me te gjat, orari dhe pagesa me marrveshjes. Adresa: Lagjja Ulpian ne Prishtine

Ofroj pune / Nikoqire

Dërguesi i shpalljes

Hotel "begolli" ofron pune per nje nikoqire. Orari dhe pagesaa sipas marrveshjes. Të interesuarit të lajmërohen nga ora 13:00h - 18:00h Adresa: Rr. Maliq Pashe Gjinolli nr.8 / Prishtine

Ofroj pune per puntor-e / Prizren

Dërguesi i shpalljes

Ëmbëltorja "Daja" ofron pune per punetor/e me pervoj pune shume vjeçare per gatimin e ç'fardo embelsire, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Ne qedner te Prizrenit

Shes 7 ari truall / Fushe Kosove

Dërguesi i shpalljes

Shes 7 ari truall mbrapa Terminalit t ri lagjja Bresje ne Fushe Kosove trualli ka rruge te gjer me kadaster, trualli posedon dokumentacion te rregullt. Çmimi 2.300€ per ari krse me kompenzim me ndonje vetur...

Shes 20 ari toke / Prishtine

Dërguesi i shpalljes

Shes 20 ari toke rruges per Germi afer shkolles se mesme Gjin Gazuli ne Prishtine toka posedon dokumntacion te rregullt dhe flet poseduse. Çmimi sipas marrveshjes