KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Kerkoj punë

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune ne ndonje market, butik, kozmetike, embeltore apo furre buke ne Prishtine

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Auto larja "Meti" ofron pune per punetor ne autolarje, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, kushtet e punes jane te mira. Adresa: Rr. Gazmend Zajmi afer fakulteteve lagjja Bregu i Diellit ne Prishtine

Jap Vetura me Qira

Dërguesi i shpalljes

Jap Veturen me qira per disa dite ose muaj aq dite sa i nevojitet personit. Me qira iu jepet Vetura vetem personave qe e vizitojne KS e jane shtetas te vendeve te jashtme e jo...

Bejm rregullimin e oborreve

Dërguesi i shpalljes

Bejm rregullimin e oborreve, kopshteve si kositjen e barit, krastitjen e pishave te forma te ndryshme te gjitha me nje fjal çdo gje deshironi per Oborrin e Juaj.

Shes fellne 16

Dërguesi i shpalljes

Shes fellne 16 me kater vrima jan te ardhura nga Zvicra, çmimi eshte 280€ por me zbritje jane vetem 160€, gomat nuk jan t'mira dy bejn dy jan te dopta.