TIMI INVEST

Shpalljet e Fundit

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Për vazhdimin e rrugës së suksesshme të ABIDAT Sh.P.K, kërkojmë njerëz mendje hapur dhe të jashtëzakonshëm, të cilët me kreativitetin, dijen e veçantë dhe aftësitë e tyre do të kontribuojnë në rritjen e mëtutjeshme të...

Shes Amiko mini HD

Dërguesi i shpalljes

AMIKO MINI HD esht resiver qe punon me (IPTV) edhe me satelit dmth, mundet mu perdor ne dy mundesi , i hap te gjitha programat e sportit etj

Ofroj pune per Agjent te Shitjes në teren

Dërguesi i shpalljes

Kompania ACN NTP ofron pune per Agjent/e i/e shitjes në teren. Kompania ACN NTP e Efiçiencës me seli ne Fushë Kosovë, e specializuar në shitje dhe instalim të paisjeve për klimatizim-ventilim dhe ndriçim, përfaqsues ekskluzivpër...

Kerkoj bashkbanuse (f)

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj bashkebanuse ne kuader te baneses 60m2 kati i -VIII- lagjja e Muhaxherve ne Prishtine banesa ka dhome gjumi, sallon me kuzhin, korridor, banjo, ballkon, banesa eshte e mobiluar. Çmimi 40€ per person