KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Ofroj pune per 6 persona

Dërguesi i shpalljes

Restaurant Gjellëtore PRISHTINA 038 ofron punë për gjashtë punetor/kamarier punëtore/kameriere; Kushtet e punës janë si në vijim; E kemi mundesin edhe 4 ore ne dite gjysem orari prej ores 9 deri ne ora 1. Ose...

Shes dhomen e gjumit

Dërguesi i shpalljes

Shes komplet dhomen e gjumit per femi, dhoma ka dy shtreter dhe 2 tavolina me nga 4 fijokë. Dhoma eshte e pademtuar dhe pa asnje gervishje, e punuar me mediapan, per me shumë informata na...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Kleon Market ofron pune per nje arktare dhe depoiste ne market ushqimor, kushtet e punes jane te mira si kontrat pune, pages te kontributeve pensionale, siguru ne pune, bonuse te ndryshme, orari i punes nga...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Hotel Real shpall konkurs per Recepsionist ndrrimi i nates. Pergjegjsite: - Rexhistrimi i mysafirve - Mikpritja e mysafireve Kualifikimet: - Shkolla e mesme - Pervoje pune ne hoteleri - Gjuha angleze(obligative) - Te jete komunikativ...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Hotel Kika ofron pune per nje punetore/pastruse, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa rruga Andrea Gropa Te Qafa ne Prishtinë.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Autolarje Te Hamari ofron pune per punetor ne autolarje, orari i punes sipas marrveshejs, pagesa 50/50, te inetersuarit per informata shtes rreth mundesis te punsimit kan mundesi te na kontaktojne edhe ne numer telefoni, Adresa...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Restaurant Hamari ofron pune per punetor/r: - 1 kamarier, - 1 kuzhinjer, - 1 banakier/e Kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te interesuarit per me shume informata te kontaktojne ne...