TIMI INVEST

Shpalljet e Fundit

Ofroj pune / shankist

Dërguesi i shpalljes

Kafiteri "CHERRY" ofron pune per 3 shankista, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Lagjja Ulpian ne Prishtine.

Shes kauqat

Dërguesi i shpalljes

Shes kauqat dy 3-sha, nje 2-sh, nje 1-sh dhe qoshi, kauqat jne ne gjndje te rregullt dhe te pershtshem per fjetje. Çmimi sipas marrveshjes.

Shes Mercedes 190D

Dërguesi i shpalljes

Shes Mercedes 190D, viti i prodhimit 1989, ngjyra e kuqe, 4 shpejtesi, vetura eshte ne gjndje te rregullt. Çmimi 1.300€

Shes pellumbat

Dërguesi i shpalljes

Shes pellumbat jane raca te ndryshe gjithsej jane 31 cope, pellumbat jane shum te mire dhe te bukur (hjeshum), çmimi 3€ copa.