Shes Karroce & Maksikoze

Dërguesi i shpalljes

Shes karrocen dhe dhe maksikoza, Falas vjen mbajtesi/kenguri per bebe. Maksikoza e paperdorur, ndersa karroca ne gjendje shum te mire 3-4 muaj perdorim. Perfitoni falas mbajtesin/kengurin per bebe, e blere ne Austri.