Bashkpunim Biznesi

Dërguesi i shpalljes

Posedoj lokalin 15m2 kerkoj rrobaqepse profesioniste, mua me duhet te punoj 4 ose 5 ore te punojm bashk, qira nuk ka me pagu. Adresa: afer xhamise se Llapit ne Prishtine

Shes bicikleten

Dërguesi i shpalljes

Shes bicikleten ne gjendje te rregullt (super e rujtne). Lidhesja e sigurise "GRATIS". Çmimi 100€

Shes fustanin

Dërguesi i shpalljes

Shes fustanin e punuar nga Teuta Matoshi. Fustani eshte veshur vetem njehere per mbremje te matures, ne gjendje te rregullt pa asnje defekt.

Kolegji Univerzum / Anglia Academy

Dërguesi i shpalljes

Edhe këtë vit vjen programi më i sukseshëm veror për fëmijë të moshës 5-17 vjeç -AngliaSummerSchool. Një javë mësim të Shkencës, Teknologjisë, Robotikës dhe Artit-të gjitha në gjuhën Angleze me profesor ndërkombëtar. - Apliko duke...

Shes biznesin

Dërguesi i shpalljes

Shes biznesin 'Fast Food' në qender të Prishtinës Rr.Rexhep Luci Nr.48. Çmimi sipas marrveshjes .