Shes paisje per sallon

Dërguesi i shpalljes

Shes tavolinen e pune per thonj, nje aspirator per me thith pluhurin, nje Furr UV/lled dhe nje drit/llamp gjat punes me thonj. Te gjitha keto jan të perdorura vetem 1 muaj. Adresa Lipjan.

Shes Karroce & Maksikoze

Dërguesi i shpalljes

Shes karrocen dhe dhe maksikoza, Falas vjen mbajtesi/kenguri per bebe. Maksikoza e paperdorur, ndersa karroca ne gjendje shum te mire 3-4 muaj perdorim. Perfitoni falas mbajtesin/kengurin per bebe, e blere ne Austri.