Shes makine/mullirin

Dërguesi i shpalljes

Shes makine/mullirin per blurjen e kafes turke, çmimi sipas marrveshjes. Adresa afer Hamamit ne qender te Prizrenit

Shes makineri per dyer dhe dritare

Dërguesi i shpalljes

Shes makinen per dyer dhe dritare salduese, 4 kokeshe dhe CNC pastruese dhe Makina per larjen e xhamave dhe LOW-E (lavatriqe). Per me shum informata shets na kontaktoni ne numer telfoni

Shes fabriken

Dërguesi i shpalljes

Shes fabriken per prodhimin e kepurdhave, fabirka posedon te gjitha paisjet si friza, rafta, klima, etj, fabrika eshte ne gjendje pune, çmimi sipas marrveshjes. Adresa Prishtine.

Shes shtyllat e betonit

Dërguesi i shpalljes

Shes shtyllat e betonit te arminuar, dimenzionet e shtyllave jane 8 x 8 x 250 cm. Shtyllat jane me 4 fije armature. Sasia 2500 copa, çmimi per cope eshte 2.5€/cope, nuk shiten me pak se...

Shes invertarin

Dërguesi i shpalljes

Shes invertarin per kafiteri si karrigat, tavoliant, frigoriferin, te interesuarit per em shum informta kontaktoni ne numer telfoni, çmimi sipas marrveshjes.

Shes skaren

Dërguesi i shpalljes

Shes skaren me plin shume pak e perdorur ne gjendje te rrekullt, çmimi sipas marrveshjes. Adresa lagjja Hajvali ne Prishtine