Shes kontejnera nga plastika

Shpetim

Shes kontejnera nga plastika e pastërt, dimensioni i jashtem 1000x1200x775mm, dimenzioni i brendshem 912x1112x585, kapaciteti i ngrakimit statik 4500kg/me rrota600kg, vellimi i perdorshem 670L, çmimi sipas marrveshjes.

Shes Makin Robotike Xiamoo

Don

Shes makinen robotike Xiamo eshte e paperdorur veq ekem testu, lidhet me telefon dhe nga vendet e tjera mund ta aktivizoni per ta pastruar shtepin tuaj. Perveq qe e luan rolin e fsheses elektrike ben...

Shes Trotinet Elektrik

Dërguesi i shpalljes

Shes 2 Trotinet elektrik, Trotinet kane fuqi nga 2 X 2800W=5600W. Trotinetat skane problem per ngjitje ne lartesi, trotinet arrijn shpejtesin deri 100 klm ne ore, gomat i kane me ajer pra skan nevoj me...

Shes boca te oksigjenit

Dërguesi i shpalljes

Shes bocat e oksigjenit 20 litreshe, bocat jane ne gjendje te rregullt, per me shume informata ne kontaktoni ne numer telfoni.

Shes paisjet për fasad

Dërguesi i shpalljes

Shes paisjet për fasad mikserin për përzierjen e fasadës dhe mjete tjera, të interesuarit të kontaktojnë në numrin etelfonit, çmimi sipas marrveshjes. Adrsa Shkabaj/ishorlovic ne Prishtine.

Shes presen

Dërguesi i shpalljes

Shes prersen me rrym ne gjendje te rregullt, prerseja posedon edhe thesin/korpen e barit, çmimi 25€ ose bej nderrim.

Shes dy dritaret/ramin

Dërguesi i shpalljes

Shes dy dritaret/ramin e lokalit nga alumini me dimenzione 3.1x3.3, çmimi per nje eshte 600€, Adresa lagjja Dardani ne Prishtine.

Shes makinen per bruma

Dërguesi i shpalljes

Shes makinen per tehollimin e brumit per krosanta dhe lloje te ndryshme te kifleve me pet, per me shum informata rreth makines na kontaktoni ne numer telfoni,t çmimi i saj eshte fiks 800€.