Shesim garazha + pushimore kopshti

Dërgues i shpalljes

Shesim dhe montojm garazhe-pushimore kopshti"Smart Garage" i forte, i sigurte dhe me nje dizajn te kendshem. "Smart Garage" ofrohet ne disa versione. Adresa: Bulevardi Bajarm Curri/Rr.Komuna e Parisit / Tirane - Shqiperi Mob:+35569 52 79...

Shes produkte natyrale

Dërguesi i shpalljes

Shes produkte natuyrale - sheruse si: * Kudret Nar Me Mjaltë 230gr * Përzirje Për Prostat (Me Fara Selinë) * Përzirje Kudret Nar dhe Damla Sakiz * Mjaltë Me Xhenxhefil (Ginger 350gr).

Shes karrocen per femi

Dërguesi i shpalljes

Shesim karrocën nga marka me renome "Stokke" karroca është në 3 pjesë dhe mund të përdoret qysh nga dita e parë e lindjes së foshnjës suaj. "Stokke" si kompani është kompania nr.1 sa i përket...

Shes materialin e shtepis dhe mobile

Dërguesi i shpalljes

Shes materialin e shtepis dhe mobile si: * Dritare dhe dyer te "plastikes" * Kubeza te betonit * Mbrojtese te metalta (gilindera) * Dyer te brendeshme * Tavolin * Saniteri te banjos Adresa: Lagjja Matiqan...

Shes paisje per Kuzhine, Inventar

Dardan

Shes paisje te kuzhines jane te perdorura 1 muaj e gjysm, N'qoftese jeni te interesuar keni mundesi ti shikoni ne lokalin "Morea Shadervan". Pajisjet e kuzhines shitene vetem komplet, jo pjese pjese. Ktu perfshihen: *...

Bejm rregullimin e oborreve

Dërguesi i shpalljes

Bejm rregullimin e oborreve, kopshteve si kositjen e barit, krastitjen e pishave te forma te ndryshme te gjitha me nje fjal çdo gje deshironi per Oborrin e Juaj.