Shes dy dritaret/ramin

Dërguesi i shpalljes

Shes dy dritaret/ramin e lokalit nga alumini me dimenzione 3.1x3.3, çmimi per nje eshte 600€, Adresa lagjja Dardani ne Prishtine.

Shes makinen per bruma

Dërguesi i shpalljes

Shes makinen per tehollimin e brumit per krosanta dhe lloje te ndryshme te kifleve me pet, per me shum informata rreth makines na kontaktoni ne numer telfoni,t çmimi i saj eshte fiks 800€.

Shes gjerenator 9KW

Dërguesi i shpalljes

Shes gjerenator 9kw benzin, gjerenatori eshte aparat salldues me elektroda metal i qon elektrodat e 5 mm mono faz, gjeneratori ka mundesi te perdoret edhe per shpi per furnizim me rrym, gjeneratori eshte ne gjendje...

Shes fustanin

FLORENTINA

Shes fustanin e pa perdorur, çmimi sipas marrveshjes. Adresa MINNA FASHION Fushe Kosove