Shes paisje/mjete te punes

Dërguesi i shpalljes

Shes paisje/mjete te punes per furra dhe pastiqeri: apart te akullores, furre, mikser, frigorifer, apart per pije etj, çmimi sipas marrveshjes.

Shes invertar

Dërguesi i shpalljes

Shes invertar per gastronomi, posedoj mjete per kuzhine, tavoline pune 2, furre per pizza, ferteze, frigorifer, karrika, tavolina, TV, kamera, separe, etj.

Shes gjeneratorin

Dërguesi i shpalljes

Shes gjeneratorin firma Kipor 20KW, me motor MAN ne gjendje te rregullt (gjysem zhurme) i mbyllur, çmimi sipas marrveshjes.

Shes maqina per dyer dhe dritare

Dërguesi i shpalljes

Shesim maqina per dyer dhe dritare per plastik dhe alumin, maqina te perdorta prodhim Gjerman, Elumatec, Sturtz cnc, Urban, etjer, te interesuarit te na kontaktojn ne numer telefoni.

Shes invertarin

Dërguesi i shpalljes

Shes inventarin e gastronomis te gjitha si, skar me plin dhe me prush, frigorifer, karrika, tavolina, gota te ndryshme etj, çmimi sipas marrveshjes, Adresa rruga Prishtine-Ferizaj kilometri i 14.