Tenda Gjilan

Dërguesi i shpalljes

Garden Tenda në Gjilan ju ofron në çdo kohe tenda, tavolina dhe karriga shumë cilësore per çdo aheng tuaj si për fejesa, kanagjeqe, pasma, panaire, konferenca si dhe për të pame. Na kontaktoni për të...

Shes makinen e mallterit PFT G4

Dërguesi i shpalljes

Shes makinen e mallterit PFT G4 e sapo ardhur nga jasht, makina eshte ne gjendje te rregullt dhe posedon te gjitha paisjet percjellese, makina eshte e gatshem per pune,çmimi sipas marrveshjes.

Shes rafta

Dërguesi i shpalljes

Shes raftat ne gjendje te rregullt, çmimi 120€, Adresa lagjja Dardani ne Prishtine.

Shes maqinen

Dërguesi i shpalljes

Shes maqinen per rrobaqepse firma overlluk pa zhurme, çmimi sipas marrveshjes.044213531

Shes aparatin per akullore

Dërguesi i shpalljes

Shes aparatin per akullore firma Protelex ne gjndje te rregullt, aparati eshte perdorur vetme dy sezone, çmimi sipas marrveshjes. Adresa Lagjja e Spitalit ne Prishtine.