Fabrika e Styroporit

Dërguesi i shpalljes

Fabrika e styroprit EKO THERM bejme prodhimin dhe shitjen e te gjitha llojeve te styrortit sipas nevojes te klientit, poashtu bejm edhe shitjen e styroporit te bluar per Nivelizim. Na kontaktoni dhe binduni vete. Adresa...

Shes Tulla Shamoti

Dërguesi i shpalljes

Tulla Shamoti te perdorura, me kualitet te larte, te cilat i rezistojne temperaturave jashtzakonisht te larta, deri 1200 grade. Nuk deformohen ne qfardo temperature. Perdoren per kamina, furra te ndryshme e te tjera. Posedojme dimensione...

Shes materialin e shtepis

Dërguesi i shpalljes

Shes materialin e shtepise si dritare, dyer, kulm, gilindera etj, pasi shtepia rrenohet per ndertimin e banesave, çmimi sipas marrveshjes, Lagjja e Spitalit ne Prishtien.

Shes Robota Beam

Dërguesi i shpalljes

Shes robota beam, per studio televizive per salla dasmave, te gjitha llojet e robotve, çmimi sipas marrveshjes.