Ofroj pune Arkatare/Sektoriste

Dërguesi i shpalljes

DIELLI Market ofron 3 vende pune si arkatar/e dhe dy vende si Sektorist/e. Kushtet e punes jane te gjitha sipas ligjit ne fuqi plus benefite tjera. Te interesuarit te lajmrohen ne piken tone ne Prishtine...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Restaurant Te Shpija ofron pune per kuzhinier/re me pervoj pune, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te interesuarit perme shum informacione rreth punes te kontaktojne ne numer telfoni. Adresa Bernic e Eperme Komuna e Prishtines.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Embeltorja Qendresa shpall konkurs pune: 3-shankiste 2-kamarjere Orari dhe pagesa sipas marreveshjes, te interesuarit per me shum informat rreth punes te kontaktojne ne numer telfoni. Adresa Restaurant Qendresa, Stacioni Autobusave ne Prishtine

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Ofroj pune per nje mirmabjtese te shtepis nga ora 08:30h / 16:00h, çdo dite pune, pagesa sipas marrveshjes, te interesuarat per me shume informacione rreth punes te konatktojne ne numer telfoni. Adresa lagjja Veternik ne...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Jakova Grill 2 ofron pune per punetor/e, enlarese dhe kamarier, te inetersuarit nuk kan nevoj te ken pervoj pune, mosha e preferuar 18/23 vjeç, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa lagjja Bregu i Diellit ne...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Gjelltore & Burger Te Sabria ofron pun per një kamarier, orari i punes 09:00h / 17:00h, pagesa 400€+ushqimi, e Dile dite pushimi, te interesaurit per me shume informta rreth punes teknatktojne ne numertelfoni, Adresa afer...

Ofroj pune / mirmbajtese

Dërguesi i shpalljes

Restaurant Detari ofron pune per nje punetore/mirmbajtese per lokal, orari i punes eshte nga ora 10:30h deri ne ora 17:30h, pagesa sipas marrveshjes, te interesuart per me shum informacione te kontaktojne ne numer telfoni. Adresa...