Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Rendezvous Bar ofron pune per shankist/e, kamarier/e, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te interesuarit per me shum informta rreth punes te konatktojne ne numer telfoni, Adresa afer shkollesMillenumi ne...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Pizzeria Bodrum ofron pune per nje picamen dhe kamarier shankis, orari i punes eshte mas dite, te interesuarit per me shum informta rreth punes te kontaktojne ne numer telefoni. Adresa lagjja Dardani ne Prishtine.

Kerkoj punë

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj punë dy her ne javt te Shtunen dhe te Dilen per mirmbajtejn/pastrimin e shtepive ose banesave.

Ofroj pune / pastruse

Dërguesi i shpalljes

Kompania Auto Mita ofron pune per nje punetore per pstraim. Orari i punes eshte nga ora 08:00h deri ne 15:00h, e Hene e Premte kurse te Shtunden orari i punes eshte nga ora 08:00h deri...

Ofroj punë

Dërguesi i shpalljes

D.P.H IGRISHTA Ofrone pune per shankist me pervoje pune dhe shume serioz te punoj ne byfe te nje institucioni shtetror orari i punes E Hene - E Premte nga ora 08:00h deri 16:00h. E Shtune...

Ofroj pune / Elektricista

Dërguesi i shpalljes

EL3 SH.P.K. Ofron pune per 4 elektricista per instalime elektrike me pervoj pune dhe 4 fillestar per instalime elektrike, kushtet e punes jane te mira. Te interesuarit per me shum informacione rreth punes te lajmerohen...

Ofroj pune per kamarier/ndihmes kuzhinier

MADIGANS Irish Pub & Hotel

Madigan’s Irish Pub ofron pune per ndihmes kuzhinier mundesisht personat e interesuar te jen nga rrethina dhe te ken njohuri te gjuhes angleze, kushtete e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa...

Ofroj pune / Specialiste Finance

Fashion Avenue & Mercato

Fashion Avenue & Mercato Kerkojne te punesojne : Specialist Finance Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara: Edukimi:Master ne Finance-Kontabilitet. Eksperiencë pune: Eksperience pune ne pozicione te ngjashme, Aftësite: Aftesi shume te mira analitike. Aftesi per te...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

NILAS Fashion ofron pune per puntore: - 7 rrobaqepse me provoj punë, - 1 puntore në hekorosje/pegell, - Po ashtu ofrom praktik per nxense, Te interesuarat per me shum informta rreth punes te kontaktojne ne...

Kerkoj pune / Ekonomiste

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune si Ekonomiste: - Regjistrim të faturave të shijtes, blerjes dhe shpenzimeve, - Mbajtja e evidencës për regjistrat, - Regjistrim te stokut dhe menaxhim, - Asistime në punë tjera të kontabilitetit dhe menaxhimit te...