Ofroj pune per 6 persona

Dërguesi i shpalljes

Metal BAU / KONKURS PUNE (PAGA 800 - 1500 €) 2 Inxhinier te makinerisë Detyrat: - Ekzekutimi i puneve te konstruksioneve , dyerve , rrethojave metalike ne fabrike sipas planit - Te kete njohuri me...

Ofroj pune / Menaxhere marketing

Dërguesi i shpalljes

Astronik Printing Solution Me rritjen e tregut po rritet edhe ekipa, kompania Astronik është me bazë në Prishtinë që si aktivitet primar ka shitjen dhe dhënien me qira të pajisjeve të printimit. Pozita e hapura...

Ofroj pune / Dy serviser (Teknik)

Dërguesi i shpalljes

Astronik Printing Solution Me rritjen e tregut po rritet edhe ekipa, kompania Astronik është me bazë në Prishtinë që si aktivitet primar ka shitjen dhe dhënien me qira të pajisjeve të printimit. Pozita e hapura...

Ofroj pune / Asistente Financiare

Dërguesi i shpalljes

Astronik Printing Solution Me rritjen e tregut po rritet edhe ekipa, kompania Astronik është me bazë në Prishtinë që si aktivitet primar ka shitjen dhe dhënien me qira të pajisjeve të printimit. Pozita e hapura...

Ofroj pune / Zëvendës Menaxhere

Dërguesi i shpalljes

Astronik Printing Solution Me rritjen e tregut po rritet edhe ekipa, kompania Astronik është me bazë në Prishtinë që si aktivitet primar ka shitjen dhe dhënien me qira të pajisjeve të printimit. Pozita e hapura...

Ofroj pune / ndihmse ne kuzhine

Dërguesi i shpalljes

Restauran Amaro ofron pune per nje ndihemse/femer ne kuzhin, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te interesuarat per me shume informacione rreth punes te kontaktoni ne numer telfoni. Adresa lagjja Ulpian ne Prishtine

Ofroj pune per model / modele

Dërguesi i shpalljes

StudioShootks ofron pune per meshkuj/femra per fotografim te veshjeve, modelet te jene te moshes 18-30 vjecar, veshjet jane te stilit te perditshem. Pagesa ne baze ditore, javore ose mujore sipas marreveshjes. Adresa te Qafa ne...

Ofroj pune / rrobaqepse

Dërguesi i shpalljes

Mobileria Diellori ofron pune per nje punetore/RROBAQEPSE me perevoj pune ne makina industriale, kushtet e punes jane te mira, orari i punes eshte nga e Hene deri te Premten, pagesa sipas marrveshjes. Te interesuarat per...

Ofroj pune / ndihmese ne punet e shtepis

Dërguesi i shpalljes

Ofroj pune per nje punetore/ndihmese ne punet e shtepis, mosha e prefruar maximumi 35 vjeçe, orari i punes eshte nga ora 09:00h deri ne ora 17:00h, pagesa 300€. Te interesuart per me shum informacione rreth...