Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune / jemi nje qift qe kerkojm pune per pastrimin e shkalleve, banesave, shtepive ose ne ndonje kompani, jetojme ne Fushe Kosove.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Green Lounge Parku i Qytetit ofron pune per nje punetor kamarier me pervoje pune, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te interesuarati per me shum informacione rreth punes te kontaktojne ne numer telefoni. Adrersa rruga Rrustem...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Green Lounge Parku i Qytetit ofron pune per nje punetor ndihmes kuzhinier me pervoje pune, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te interesuarati per me shum informacione rreth punes te kontaktojne ne numer telefoni. Adrersa rruga...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Pizeria Lion ofron pune per nje kamrier, kamriere me pervoj pune mundesisht te ket njohuri edhe te shankut, orari i punes dhe pagesa sipas marreveshjes, te interesuarit per me shum informacione rreth punes te kontaktojne...

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune si vozites/shofer posedoj leje qarkullimi kategoria B, C, CE, D.

Ofroj pune ne Gjermani

Dërguesi i shpalljes

Restaurant Aristo ofron pune per punetor/e si kuzhinjer/e, kamarier/e, ndihmes ne kuzhin, kushtet e punes jane te mira, restauarnti eshte guzhin Greke, te interesuarit per me shum informacione rreth punes ne Gjermani te kontaktojne ne...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Taverna Gjakova ofron pune per nje punetore me profesion skarist, kushtet e punes jna shume te mira, orai i punes eshte 8 ore ne dite pagesa sipas marrveshjes, e Dile dite pushimi, perprasi kan personat...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

ATHELEN Class ofron pune per punetore qëndistare/punime dore dhe nje rrobaqepse, kushtet e punes jane te mira, orari dhep agesa sipas marrveshjes, te interesuarat per me shum informacione rreth punes te kontaktojne ne numer telefoni....

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Restaurant Te Pini ofron pune per nje shankist/kamarier me pervoj pune, orari dhe pagesa jan sipas marrveshjes, te interesuarit per me shum informacione rreth punes te konatktojne ne numer telfoni. Adresa Lagjja Dardani Prishtine

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Ofroj punë për një punëtore/mirëmbajtëse të banesës. Orari i punës eshte nga ora 07:45h deri në orën 13:00h, nga e Hëna deri të Premten, pagesa sipas marrveshjes, përparësi kanë kandidatët të cilët banojnë afër lagjes...