Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune per pastrimin e shkalleve neper banesa ne Prishtine ose Fushe Kosove.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Caffe Star Sun ofron pune per kamirer/e ose shankist/e, ne ofrojm kushte te mir pune te intersuarit per me shum informacione rreth punes te kontaktojn ne numer telefoni, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa lagjja...

Ofroj pune per 7 persona

Dërguesi i shpalljes

Kompania Fatosi store shpall konkurs: - 5 Puntore Femra - 2 Puntorë Meshkuj Mosha e preferuar eshte 18-30 vjeç/e. Kushtet e punes jane te mira. Te intersuarit per me shum informacione rrteh punes te kontaktojne...

Ofroj pune / kamarier

Dërguesi i shpalljes

Restaurant Te Pini ofron pune per kamarier, ne ofrojm kushte te mira pune, orari dhe pagesa jan sipas marrveshjes, te interesuarit per me shum infromacione rreth punes te kontaktojne ne numer tefloni. Adresa rruga Idriz...

Ofroj pune / shitese

Dërguesi i shpalljes

Byrektore Goni ofron pune per punetore/shitese, kushtet e punes jane te mira, orari i punes 8 ore ne dite, pagesa sipas marrveshjes, te interesuarat per me shum informta rreth punes te kontaktojne ne numer telfoni....

Ofroj pune / ndihmes-e kuzhines / Ulçin

Dërguesi i shpalljes

Hotel Kleopatra ofron pune per ndihmes kuzhinieri/e me pervoj, kushtet e punes jane te mira, banim, ushqim jan ne hotel, pagesa sipaas eksperiences dhe orarit, te interesuarit per me shum informacione rreth punes te kontktojne...

Ofroj pune / ARKITEKTE

Dërguesi i shpalljes

Kompania Bai Center ofron pune per ARKITEKTE: - Përvojë me ARCHICAD ose REVIT dhe LUMION ose 3DSMAX, - Të jetë I/E aftë të punoj në ekip dhe I/E vetëm, - Përvojë pune në Fushën e...

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune si mirmbajtese e banesave, shtepive ose zyreve mas ores 16:00h ne Prishtine.