Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune ne market, butik, furr buke, kujdestare e femive ose si ndihmse ne punet e shtepis

Ofroj pune per operator / call center

Dërguesi i shpalljes

Call Center "L&M - Ferosana" për zgjerimin e stafit të kompanisë kërkohen (Operator/e) agjent telefonik (per call center ). - Kompania ofron: * Ambient motivues për punë * Trajnim * Bonuse te larta - Kandidatet...

Ofroj pune per montera ne Mobileri - Gjermani

Dërguesi i shpalljes

"ETL-KOSOVA" ofron pune per ne gjermani ne fabriken e mobileve-monter. - Detyrat dhe pergjegjesite: * Transportimin e mobileve nga depoja qendrore deri tek kilenti dhe montimi i tyre sipas kerkeses se klientit. - Te interesuarit...

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune si ndihmse ne punet e shtepis ose kujdestare e femive vetem ne rajoonin e Mitrovices.

Kerkoj pune

Trimi

Kerkoj pune posedoj patent shoferin kategoria B, jam mjaft komunikativ, di te flas gjuhen Angleze, njohes i kompjuterit, student, orari i preferushem eshte paradite .

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune jame 24 vjeçar posedoj patent shofer katekoria B, jame i gatshem te punoj ç'fardo pune.

Ofroj pune per Agjent/Marketingu

Dërguesi i shpalljes

Agjencioni " SKY PRISHTINA" ofron pune per nje Agjent/e. - Detyra dhe pergjegjesia kryesore e punes: pasi qe agjensioni yne gjendet prane ambasades se Zvicres ne Prishtine, kerkohet nga agjenti i jashtem qe te mirret...

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune si kamrier kam prevoj pune qe 3 vjeçare e njoh mir ket profesion edhe ne shank kam punu di mir me perdor aparatin e kafes.

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune si shofer, depoist, market ose ndonje pune tjeter. Gjilan-Prishtine