Ofroj pune / ndihms kuzhine

Dërguesi i shpalljes

Restorant "the continental" ofron pune per nje ndihms kuzhinjer, orari i punes dhe pagesa me marrveshjes. Adresa: Lagjja Aktash ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

"Alb Telemarketing" si biznes 9 vjeçar ne treg ofron pune per "Team Leader" me exsperienc, orari dhe pagesa jane te volitshem. Adresa: Rr.Nene Tereza ne Fushe Kosove

Ofroj pune per Agjente e Marketingut

Dërguesi i shpalljes

Kompania APR Sh.p.k shpallë konkurs për poziten: - Agjente e Marketingut Detyrat dhe përgjegjsitë: * Marketingu dhe kontraktimi i agjentëve të shitjes - Kushtet e aplikimit: * Preferohet shkollim I lartë * Të ketë së...

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune si kamareir, sigurim, shites ne ndonje market, depoist, autolarje, jame 19 vjeçar. Prishtin ose Fushe Kosove

Ofroj pune per 5 punetore

Dërguesi i shpalljes

Kompania "HAJDAR-COM" ofron pune per 5 mjeshter per instalimt ujsjellsit ndertesave dhe objekteve. Orari dhe pagesa me marrveshjes. Adresa: Enver Maloku Pn / Fushe Kosove

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune si kamarier, kam pervoje pune 6 vjeçare ne kafiteri, restaurante, hoteleri etj .