Ofroj pune per kamarier

Dërguesi i shpalljes

Restauranti "Del Posto" ofron pune per nje kamariera me pervoj pune spaku 1 vit, mosha e preferuar per kandidatet per kamarier te jete 18 vjeç deri ne 25 vjeç, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Kontakti...

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune si mirmbajtese e shtepive, market, butik ose furre buke ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Studio "Jeta" ofron pun per punetore te ken njohuri rreth punes prefesionale per floke, grim, prerje, ngjyrosej, orari i punes sipas deshirse suaj, pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Rr.Norbert Jokli afer qendres ne Prishtine

Ofroj pune / Administratore

Inter Cadra

Kompania ‘Inter Çadra’ ofron pune per nje punetore (f) per punet administrative ne kompani. * Kandidatja duhet te posedon njohuri ne Microsoft Office, aftesi komunikuese dhe perparsi do te kishte ne qoftese njeh ndonje gjuhe...

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune per pastrim 1 her ne jave, 4 ore pune 10€ kurse 8 ore pune 20€. Prishtine

Ofroj pune / kamarier

Dërguesi i shpalljes

"EUROPA" caffe ofron pune per nje kamarier me pervoj pune, personi duhet te jet i rregullt ne pune dhe mbi moshen 21 vjeçare, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Rr. Bjaram Bahtiri ne Prishtine.