Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune si kujdestre, mir mbajtese e baneses ose shtepis kame pervoj pune 3 vjeçare.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Auto larja "Te Ilir" ofron pune per 2-3 persona, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: perball pompes "alpetroll" lagjja Matiqan ne Prishtine

Ofroj pune / Gjakove

Dërguesi i shpalljes

Bala Sh.p.k ofron pune per punetore fizik dhe mjeshtër për rregullimin e Oborreve dhe infrastruktur, në qytetin e Gjakovës orari i punes ng ora 07:00h - 18:00h. Paga sipas marrveshjes. Perparsi do te kene ata...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Kompania " NT Proton group " me seli në Prishtinë - Kosovë shpall konkurs pune për: Pozitat : Mjeshtër të Elektrikës (5 persona), Ndihmës të Elektrikës (5 persona). Kualifikimet dhe aftësitë e nevojshme: • Minimum...

Ofroje pune per Menaxhere - Asistente (f)

Dërguesi i shpalljes

"Prishtina INC" ofron pune per: 1 Menaxhere dhe 2 Asistente (F) - Detyrat dhe përgjegjësitë: * Menaxhoj me efikasitet procesin e punës në yzre * Menaxhoj të gjitha proceset operative të zyres * Menaxhoj dhe...

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune si roje, enlares ne ndonje hotel, pastrues, parking, mundesisht orari te jet 8 ore pune

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Embeltore & Market "Qendresa" ofron pune per 5 punetore (f)/ dy punetore per market dhe 3 punetore per embeltore, orari i punes 8 ore, pagesa 250€ . Adresa: Stacioni i Autobuseve ne Prishtine. / [email protected]

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Sallon Ondulimi "Style" ofron pune per punetore- frizere kushtet e punes jane te ket pervoj pune, aftesi te mira komunikimi, kreative dhe e motivuar per pune, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Rr. Gustav Majero...