Ofroj pune per Administrate, Teknik ne teren, Praktikant

Dërguesi i shpalljes

ITS - Information Technology Services është ndërmarrje private, e mbështetur 100% në përvojat e avancuara botërore, që ofron shërbime të telekomunikimit përmes internetit, si qsaje në internet, bartje të të dhënave, mirëmbajtje dhe instalime të...

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune, jam i gatshem te punoj me femijet nga klasa 1-5 te cilet deshirojn te ndjekin mesime shtesë. Mësimet bëhen në shtëpitë e fëmijëve. Jam student i diplomuar ne fakultetin Ekonomik. Kontributin me te...

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune si mirmbajtese e shtepive, baneses, zyreve me orar te plot ose gjysem orari ne Prishtine.

Ofroj pune per përfaqësues Mjekësor

Dërguesi i shpalljes

Kompania "UNIMED" hap konkurs pune për pranimin e tre personave: - Përfaqësues Mjekësor për qytete si Gjilan, Prizren dhe Pejë. - Të gjithë të interesuarit te i dergojne CV- të e tyre ne E-mail adresën:...

Ofroj pune per Mesues/e

Dërguesi i shpalljes

KONKURS PUNE Agjensioni për Shërbime Social Edukative OJQ ”Shpresa e Jetës” me seli në Prishtinë shpallë konkurs për një Mësues/e në Fshatin Letnicë, Komuna Viti në kuadër të Projektit “Adoptim në Distancë” Financuar nga Avsi...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Sen5es hap konkurs pune për pozitat: * Kamarierë * Ndihmës-Kuzhinierë - Të gjithë të interesuarit për kamarierë duhet të kenë përvojë pune mbi 2 vjeçare në Restaurant dhe të jenë profesionistë në shërbimet me ushqim....