Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Ofroj pune per nje mirmbajtese te baneses, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Lagjja Lakerishte ne Prishtine

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune ne ndonje kompani te pastrimit, pastrim kimik ose mirmbajtje e shtepis apo baneses ne Prishtine

Mesim shtese

Dërguesi i shpalljes

Jam mesuese e diplomuar .Ofroj mesim shtese per nxenesit e shkollave fillore prej klases se pare deri ne kl e peste ne te gjitha lendet.

Ofroj pune për Callcenter dhe Administratë

Dërguesi i shpalljes

PRINVEST-K International LLC me seli Kryesore në Prishtinë dhe me Degë edhe në Gjermani, kërkon punëtor për ofrimin e Shërbimeve Administrative dhe telefonike për klient ndërkombëtar, të cilët njohin gjuhën Gjermane në Shkrim dhe Lexim....

Ofroj pune

Alban

Auto Sallon Alberti ofron pune per nje punetore me pervoj pune per auoto larje. Kandidatët që kanë përvojë pune në kompani të ngjashme kanë përparësi, të interesuarat të kontaktojen ne nr.e poshtë shenuar. Adresa: Lagjja...

Ofroj pune / Roje Sigurimi

Dërguesi i shpalljes

"COMMANDO SECURITY" Shpall Konkurse pune - ROJE SIGURIMI * Ruajtja/Sigurimi fizik i objektit/eve në pikë statike dhe lëvizëse. Në saje të rritjes së numrit të klientëve kompania jonë shpall konkurs për punësim të menjëhershëm, në...

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune per mirmbajtjen e banesave, ashensorve, korridoreve, dritareve, shkalleve ne Prishtine.