Kerkoj pune si Mesimdhenese e Gjuhes Angleze

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune si mesimdhenie te Gjuhes Angleze, veqanarisht femijeve te klasave 3-8, jam e diplomuar ne fakultetin e Gjuhes Angleze dhe Studime Amerikane. Kam pervoje pune 3 vjeçare ne shkollen e gjuheve te huaja (Britannica...

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune ne ndonje market, butik ose shofere posedoj patent shofer te kategoris B. 044806421

Ofroj pune per Arkitekt/e Gjermano foles

Dërguesi i shpalljes

PRINVEST-K International LLC me seli Kryesore në Prishtinë dhe me Degë edhe në Gjermani, kërkon arkitekt/e me përvojë, për kohë të pacaktuar për të punuar në projekte lokale dhe ndërkombëtare. Kriteret: * Nivel akademik i...

Kërkoj punë

Dërguesi i shpalljes

Kërkoj punë në qfar do lëmie kam njohhuri të gjuhë Angleze të mira po ashtu jam i aftë të punojë edhe punë profesionale.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

“Cafe Friends” ofron pune per kamarier e (f) dhe shnakiste e (f), orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: lagjja Ulpian ne Prishtine

Kerkoj pune

Tina

Ofroj mësim privat për nxënesit parashkollor deri tek nxënesit e nivelit të ulët fillor , orari do jetë sipas arrëveshjes , mësimi mund te mbahet në shtëpitë e juaja dhe paga do jetë me marrëveshje...

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune si edukatore kame pervoj pune 20 vjeçare, jame e perkushtuar dhe e dashur me femi, jam nga Prishtina