Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Riga's Burger ofron pune per punetor/fastfood, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te inetersuarit per me shum informta rreth punes te kontaktojne ne numer telefoni. Adresa rruga Nazim Gafurri ne...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Restoran N peshk Terrace ofron pune per ndihmes kamarier, ndihmes shanku dhe punetore mirmbajtse/pastruse, orari i punes nga ora 08:00h / 16:00h, pagesa sipas marrveshjes, personat e interesuar per me shum informacione rreth punes te...

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune per mirmbajtejn e shtepive vetm ne lagjen Marigona/Prishtine.

Ofroj pune

qendresa Shpk

Restaurant Qendresa ofron pune per 2 shankiste me pervoj pune, orario dhe pagesa sipas marrveshjes, te interesuarat per meshum informacione rrethpunes te kontaktojne ne numer telefoni. Adresa ne Stacionin e Autobuseve ne Prishtine.

Ofroj pune per kamarier/ndihmes kuzhinier

MADIGANS Irish Pub & Hotel

Madigan’s Irish Pub ofron pune per ndihmes kuzhinier mundesisht personat e interesuar te jen nga rrethina dhe te ken njohuri te gjuhes angleze, kushtete e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

N'pauze coffe grill ofron pune per punetore/ndihmse kuzhinjere, kushtet e punes jane te mira, orari i punes nga e Hene / e Premte, nga ora 07:00h / 16:00h, çdo fest zyrtare pushim, pagesa sipas marrveshjes,...

Ofroj pune per 14 persona

Dërguesi i shpalljes

Kompania ndërtimore ‘’DEABAU SH.P.K’’ me seli ne Fushe Kosove, shpall konkurs për vende të lira pune: 1. Mjeshter (armirues) 2. Suvatues 3. Mjeshter qeramike 4. Mjeshter per fasade ventiluese 4.Punetor Fizik Paga Sipas marrëveshjes. Kompania...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Pizzeria Casa Mia ofron pune per kamrier/e me pervoj pune, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te interesuarit per me shume informacione rreth punes te kontaktojne ne numer telfoni. Adresa...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Ofroj pune per perkujdesjen/kujdestare e nje te moshuari, personi eshte ne gjendje te mire shendetesore, orari i punes eshte nga ora 09:00h / 15:00h, perparesi kane ato kandidate qe jetojne rrethi i Prishtines. Banesa ka...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Life Massage ofron pune per dy masazhere: Kandidatet e interesuar duhet te ken, - njohuri rreth masazhes, - njohuri bazike te gjuhes Angleze, - miresjellje ndaj klienteles, Te interesuart per me shum informacione rreth punes...