Ofroj pune / Mirembajtëse

Dërguesi i shpalljes

Gusto Coffee ofron pune per punetore Mirembajtëse. Gjithçka që ju duhet të ofroni është: Vullnet pune Shkathtësi organizative Vetiniciativë Të gatshëm të punoni me standarde dhe rregulla të një kompanie me rregulla ndërkombëtare Të punoni...

Ofroj pune / kujdestare

Shuki

Ofroj pune per nje KUJDESTARE për një vajzë me afësi të kufizuara, kandidatet e interesuara duhet te jen nga mosha 35 gjer 45 vjeçe, familjare serioze. Ju duheni të jeni nga PRISHTINA E VETËM NGA...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Kompania AGRO-INVEST-i ofron pune per inxhiner/e, punetor fizik, bagerist, mjeshter/tesar: - 3 punetor fizik, - 1 bagerist, - 1 mjeshter/tesar, - Inxhiner/e i hidros, i/e cili ka pervoj pune ne montimin e pompave, - Inxhiner/e...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Living Caffe ofron pune per 1 kamarier, 1 shankist, ne ofrojm kushte te mira pune, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te interesuarit per me shum informacione rreth punes te kontaktojne ne numer telfoni. Adresa lagjja...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Taverna Gjakova ofron pune per nje punetore ndihmese ne kuzhin, kushtet e punes jan shume te mira, orai i punes eshte 8 ore ne dite pagesa sipas marrveshjes, e Dile dite pushimi, te interesuarat per...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Ofroj pune per nje punetore per paastrim dhe perkujdesje te moshuareve, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te interesuarat per me shume iormcione rreth pues te kotaktoje ne numer telfoni. Adresa lagjja Ulpia ne Prishtie

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Ofroj pune per nje punetore ndihmse ne punet e shtepis, mosha e preferuar e kandidates duhet te jet mbi moshen 45 vjeçe, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, kandidatet e interesuara per me shum informacione rreth...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Auto Larje JARI ofron pune per punetor ne autolarje, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te interesuarit per me shum informacione te kontaktojne ne numer telfoni. Adresa Çagllavic/Prishtine.

Oroj pune

Dërguesi i shpalljes

Caffe Star Sun ofron pune per kamirer/e, shankist/e, ndihmes/e kuzhine, ne ofrojm kushte te mir pune te intersuarit per me shum informacione rreth punes te kontaktojn ne numer telefoni, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Fast Food Brion ofron pune per punetore (femer), orari i punes eshte para dite mas dite, me rotacione çdo jave, pagesa sipas marrveshjes, te interesuarat per me shum informacione rreth punes te konatktojne ne numer...