Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

N'pauze coffe grill ofron pune per punetore shankist, kushtet e punes jane te mira, orari i punes nga e Hene / e Premte, nga ora 07:00h / 16:00h, çdo fest zyrtare pushim, pagesa sipas marrveshjes,...

Ofroj pune per 3 vozites

Dërguesi i shpalljes

- Tre (3) vozitësa autobusi, - Vozitësat kërkohen për relacionet: Prishtinë-KEK, Bregu i Diellit-KEK Kushtet e parapara: - Patent shoferin (kopje) kategorin “D” - Të jetë banorë i përhershëm i Kosovës (përparësi kanë banorët që...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Coffe Food NEO ofron pune per nje kamarier/shankis, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te interesuarit per me shum informacione rreth punes te kontaktojne ne numer telfoni. Adresa afer Xhamis...

Ofroj pune

Dardan

UNO PIZZA ofron pune per punetor shperndares/Delivery, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshje, bëhuni pjese e shtëpise tonë të madhe! Te interesuarit per me shum informacione rreth punes te kontaktojne...

Ofroj pune / Asistente Administrative

Dërguesi i shpalljes

M.E. Display është një kompani e specializuar në shitjën e lëndëve të para dhe pajisjëve në industrinë e shtypit, si dhe furnizimin me materiale për reklamim përmes përfaqësive të brendëve të njohura botërore. Për nëvojat...

Ofroj pune / mirmbajtese

Dërguesi i shpalljes

M.E. Display është një kompani e specializuar në shitjën e lëndëve të para dhe pajisjëve në industrinë e shtypit, si dhe furnizimin me materiale për reklamim përmes përfaqësive të brendëve të njohura botërore. Për nëvojat...

Ofroj pune per Teknik i IT dhe Serviser

Dërguesi i shpalljes

M.E. Display është një kompani e specializuar në shitjën e lëndëve të para dhe pajisjëve në industrinë e shtypit, si dhe furnizimin me materiale për reklamim përmes përfaqësive të brendëve të njohura botërore. Për nëvojat...

Ofroj pune per Faturist/e - Shitës/e

Dërguesi i shpalljes

M.E. Display është një kompani e specializuar në shitjën e lëndëve të para dhe pajisjëve në industrinë e shtypit, si dhe furnizimin me materiale për reklamim përmes përfaqësive të brendëve të njohura botërore. Për nëvojat...

Ofroj pune / Montazher

Dërguesi i shpalljes

Mobileria Asel Naz Concept hap konkurs per kete pozita, Montazher per dergimin e porosive ne teren, orari i punes eshte nga ora 08:00h / 17:00h, e Hene e Shtunde, e obligushme leje qarkullimi/patentshofer, te interesuarit...