Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Market Oaza ofron pune per punetore/Sektoriste ne market, kushtet e punes jane shume te mira, orari i punes eshte me dy nderrime para dite ose mas dite, pagesa sipas marrveshjes. Te interesuarat per me shume...

Ofroj pune

Vegim

Hotel Adria International ofron pune per 1- RECEPCIONIST (ndrrimi i nates), orari dhe pagesa sipas marreveshjes. Te gjith te interesuarit mund te na kontaktojn çdo ditë nga ora 9:00h-19:00h. Adresa lagjja Arberi ne Prishtine.

Ofroj pune per punëtor dhe punëtore

Dërguesi i shpalljes

Kompania e sigurimit fizik Balkan International ofron mundësi punësimi për punëtor dhe punëtore, Vendet e punës janë (Roje) në lokacione të ndryshme, Organizata ndërkombëare, Banka, Ambasada etj. Të gjithë të interesuarit mund të lajmërohen në...

Ofroj pune

Shuki

Glow Salon ofron pune per nje punetore/femer frizere me pervoje pune, kushte e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te intresuarat per me shum informta rreth punes te kontaktojne ne numer telfoni....

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Caffe Bar ofron pune per nje punetore/banakiere, kushtet e punes jane te mira, vendi shume i pershtatshem, orari i punes eshte 8 ore ne dite, 1 dite pushim ne javte. Te interesuarat per me shum...

Ofroj pune

MB Print LLC

MB Print LLC kërkon të punësoj: Instalues teknik të printerve industrial si dhe pajisjeve tjera ne linja te prodhimit. Mirbajtje te te njejtave. • Teknik per istalime te printerve industrial • Kualifikimet • Minimumi diplomë...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

MILI shpall vende të lira pune për këto pozita: 3 - Shpërndarës/Dërgues i porosive ngasës motorri elektrik; 1 - shankiste 1 - skarist/skariste Të interesuarit mund të kontaktojnë përmes numrit: +383 44 985 111. Lokacioni...

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune si vozites/shofer posedoj leje qarkullimi A, B, C, CE, D, DE, kam pervoj pune internacionale posedoj edhe ADR

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Tutto Passta ofron pune per punetore ndihemes ne kuzhin, pranojm kanditat edhe pa pervoj pune, kushtet e punes jane te mira, kontrat pune, trust te paguar, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, per me shum i...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Salloni May Nails ofron pune per 2 punetore per thonje, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te intersuarat per me shum onformta te kontaktojne ne numer telfoni, Adresa rruga Rrustem Statovci te Parku i Qytetit ne...