Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Restaurant Ragno ofron pune per shankist dhe kamarier me pervoj pune, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te interesuarit per me shume informta rreth punes te kontaktojne ne numer telfonai....

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Kompania e Pastrimit Alea ofron vende te lira pune per femra dhe meshkuj. Te inerteresuarit per me shum informacione rreth punes te kontaktojne ne numra telefoni. Adresa rruga Edmond Hoxha pn ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Feminine Shoes&Bags ofron pune per nje punetore/femer ne dyqanin e kepuceve, orari i punes eshte nga ora 11:00h deri ne ora 19:00h, pagesa eshte 300€, te interesuarat per me shum informacione rreth punes te kontaktojne...

Mirmbajten e Kompjuterave

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune / Jam nje djal i ri, mirrem me mirmbajtjen e kompjuterave, pra me instalimet e lloj lloj programeve aktivizimin e tyre, aktivizimin ose liqencen e windows 10 ose windows 8.1 ose microssoft office...

Ofroj pune / edukatore

Dërguesi i shpalljes

Kopshti per femije Linda ofron pune per nje edukatore te diplomuar per grupmoshat 09-3 vjet, orari i punes dhe pagesa sipas marrveshjes. Te interesuarat per me shum informta rreth punes te kontaktojne ne numer telfoni....

Kërkoj punë

Dërguesi i shpalljes

Kërkoj ndonjë punë me gjysëm orari, nga 4 ore ne dite, mundesishte nga ora 17:00h deri ne ora 21:00h ose 22:00h, si shitës, ne pompë derivateshe, ose ndonje pune tejter, në Prishtinë, Fushë Kosovë osee...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Restaurant Kuzina ofron pune per shankiste dhe punetore, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te interesuarat per me shum informacione rreth punes te na vizitojne ne restaurant. Adresa lagjja Mati-1 ne Prishtine.

Ofroj pune / Recepsionist

Dërguesi i shpalljes

Hotel Real- Prishtinë shpall konkurs per Recepsionist(ndrrimi i nates) Pergjegjsite: -Rexhistrimi i mysafirve -Mikpritja e mysafireve Kualifikimet: -Shkolla e mesme -Pervoje pune ne hoteleri -Gjuha angleze(obligative) -Te jete komunikativ -I motivuar per punë -Mosha e...