Shes TV LG 32"

Dërguesi i shpalljes

Shes TV LG 32" ne gjendje shum te mir, punon ne menyre perfekte nuk ka asnje defekt e shes per shkak te nderrimit te orendive ne shtepi, çmimi 150€.

Shes klimën

Dërguesi i shpalljes

Shes klimën prodhim Fuego, klimë për verë dhe dimër shume pak e perdorur, çmimi sipas marrveshjes.

Shes Aparate Degjimi

Dërguesi i shpalljes

Shes Aparate Degjimi prodhim nga Phonak - Bolero Q50-SP, te porsa ardhura nga Amerika, plus 40xBateri, çmimi sipas marrveshjes. Adresa Tirane/Shqiperi.

Shes TV

Dërguesi i shpalljes

Shes TV firma Philips me leda anash mbajtese levizese, televiziori eshte ne gjendje te rregullt, çmimi sipas marrveshjes.

Shes PC Gaming

Dërguesi i shpalljes

Shes PC Intel(R) Core(TM) i5-9400F CPU @ 2.90GHz 2.90 GHz, ram 8.00 GB, Gpu NVIDIA GeForce® GTX 1650 4GB, eshte i perdorur 2 muaj por ende funksionon ne menyre te rregullt, çmimi sipas marrveshjes.

Shes Sony Playstation 4

Dërguesi i shpalljes

Shes Sony Playstation 4 ne gjendje shum te mire, ka kabllon origjinale, kabllo hdmi, dhe nje kontroller prodhim origjinal per sony 4. Sony eshte i ardhur nga Gjermania, çmimi sipas marrveshjes.