Shes Iphon 6+

Dërguesi i shpalljes

Shes Iphon 6+ ne gjndje te rregullt, i ardhur nga Gjermania. Çmimi sipas marrveshjes.

Shes Iphone 8, 64GB Gold,

Dërguesi i shpalljes

Shes Iphone 8, 64GB Gold, Iphone eshte i pa perdorur ne kuti eshte i blere ne Apple-New York dhe procesori eshte me i mire se i Evropes, ka garancion 1 vjeçar poashtu ka dhe faturen...